Home > Over

vechtdal slagerij zoetermeer timmers

Wellfoort

Onze Wellfoort kip is 100% Hollands .
De voeding van de kippen is 100% plantaardig, met veel mineralen en vitaminen. In de stal heeft onze Wellfoort kip lekker de ruimte om te spelen. Door alle ramen hebben onze kippen een natuurlijk dag-en nachtritme en krijgen ze frisse lucht. Wellfoort is altijd verkrijgbaar in onze slagerij in Zoetermeer.

elita slagerij zoetermeer timmers

Aerlanderveen

 Aerlander runderen worden op een duurzame en diervriendelijke manier grootgebracht midden in het Groene Hart in Aerlanderveen op mooie groene weides. We zijn zelfs met eigen ogen mogen zien hoe deze prachtige koeien opgroeien in een ruim stuk weide, midden in de Nederlandse natuur.

angusslagerij zoetermeer timmers

BLACK ANGUS

Ons Black Angus rund komt uit Australië of Zuid-Amerika. Dit Black Angus ras is een familiebezit van het Australische bedrijf Signature Beef. Dit rundvlees is altijd van constante kwaliteit. Tientallen jaren van selectie, jarenlange verzorging van elk dier en maanden van aangepaste voeding geeft een perfect stuk biologisch vlees op uw bord. Het lekkerste rundvlees van over de hele wereld is gewoon verkrijgbaar in onze slagerij in Zoetermeer.

doerak slagerij zoetermeer timmers

DUROC

Met zijn rode vacht en hangende oren onderscheidt het Duroc varken zich van zijn soortgenoten. Toch zijn niet alle Duroc varkens rood: ze gaan van licht goudachtig geel tot diepdonker mahoniebruin. Toch blijft dit een kleurenpalet dat je bij andere varkenssoorten niet vindt. En dat maakt ze op zijn minst bijzonder! 

Trek in nog meer verhalen?

Volg ons