Home > Waarom wij beter zijn dan de concurrent…

Waarom wij beter zijn dan de concurrent…

Timmers & Zn. is een exclusief concept voor onze slagerij in Zoetermeer. Verzonnen en uitgevoerd door de familie Timmers zelf. Wij hebben nog niet echt een naam voor onszelf opgebouwd in ons korte bestaan. Tuurlijk, we hebben een gigantisch drukke opening gehad, maar we zijn er nog lang niet. We zijn niet de grootste slagerij in Zoetermeer en omstreken. Misschien niet eens de beste, afhankelijk aan wie je het vraagt.

Beter dan de rest?

Dat is de reden waarom wij juist net iets beter ons best moeten doen dan de rest. Net wat meer kwaliteit en service leveren dan u gewend bent. Wij willen u weg zien gaan met een lach, en terug zien komen met stevige trek in onze slagerij.

Allergisch?

Zo zoeken wij, mocht u dat willen, alle informatie op wat betreft de allergenen in bepaalde producten. Bevat het product dat u graag wilt een allergeen waar u niet tegen kunt? Dan maken wij het product nét even iets anders, zodat u het product wel gerust kunt eten.

We werken nét ietsje harder, zodat de toonbank bijgevuld is en er geen lege plekken zijn. Op deze manier ziet het er bij ons altijd verzorgd uit.

U wordt nét even iets vriendelijker geholpen, zelfs door ons relatief jonge team die de klanten helpt. Zij doen hun uiterste best, en niets minder dan dat, om u zo goed mogelijk te helpen. Onze producten worden ook duurzaam verpakt. Waar de meeste slagerijen vrijwel alleen plastic gebruiken, gebruiken wij voor het grootste deel papier. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Geen nummertje

Wat ik probeer duidelijk te maken is dat u voor ons, als klant, geen nummertje bent. Uit principe hebben wij dus ook geen nummertjes-apparaat, hoe vergezocht dit ook klinkt. Wij kunnen u dan ook niet als vanzelfsprekend beschouwen. U voor de eerste keer overtuigen om bij ons uw boodschappen te halen is één ding. Er voor zorgen dat u ook echt blijft terugkomen is heel wat anders.

Hopelijk zien we u snel weer terug bij ons!

Groet,

Robin Timmers

2 reacties

 1. Eric zegt:

  Vandaag eerste keer besteld
  Ziet goed uit ? succes echter viel op:

  Ongeveer 16.00 uur , wij werden geholpen , drie
  Klanten staan te wachten echter 2 medewerkers/sters zijn aan de telefoon en een heer is met iets anders bezig.
  Van de drie wachtende zijn er twee weggelopen.

  Noordhove blijft een “dorp” apart , deze twee potentiele klanten kunnen lokaal (als ze zouden willen) door geklets alles kapotmaken wat jullie willen opbouwen( eerdere winkeliers in Noordhove) kunnen erover meepraten helaas.

  Doe er wat mee; wij zijn blij met jullie nieuwe winkel .

  • Robin zegt:

   Hallo Eric,

   Bedankt voor je feedback. Wij weten precies om welk moment het gaat, en het spijt ons dat de twee klanten zijn weggelopen.

   Wij hadden telefoontjes die we écht moesten plegen. Vervolgens was er ook nog een kleine lekkage in het washok. Je kan je voorstellen dat het even hectisch was.

   Nogmaals bedankt voor je feedback en we zijn in ieder geval blij dat jij wel als gelukkige klant weer naar huis ging.

   Tot ziens!

Reacties zijn gesloten.